+31 (0)6 2037 1900

Zorg voor jou

04-07-2016

Zorg voor jou

Zorgen is een vak, daar weet jij alles van. Wie zorgt er eigenlijk voor jou? En daarmee bedoelen wij de zorg om jouw toekomst op de arbeidsmarkt. Jij als specialist bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil jou blijven ontplooien. Daar is dan die ene leuke baan, dit moet hem worden. Vaak eindigt dit in een teleurstelling. Waarom?

De standaard in recruitmentland?

Jij hebt met veel enthousiasme jouw brief, mail en/of CV verstuurd en dan begint het wachten. Komt er überhaupt wel een terugkoppeling? Wanneer dan? Krijg ik weer die ene standaard mail met afwijzing? En dan notabene ook nog met de verkeerde aanhef. Jawel, het gebeurt; je heet Anne en krijgt de standaard mail terug met "Beste Josephine". Recruiters beleven weer gouden tijden, maar vaak gaat dit ten koste van de kandidaat. Voor jou 10 anderen....... hoor ik jou denken. Om vaak over leeftijd niet te praten. Wij doen dit anders. Vanuit de kandidaat zoeken wij de juiste opdrachtgever bij jou. Waarom?

DetaZorg deelt jouw zorg

Wij bemiddelen niet voor de snelle acties en plaatsen onze vacatures niet op grote sites. Wij geloven in 1-op-1 contact. Vanuit de specifieke wensen van de kandidaat zoeken wij de best passende functie bij jou in ons netwerk van opdrachtgevers. Hoe? Door persoonlijk contact. Geen CV's schuiven, achter ieder CV schuilt namelijk een uniek persoon met zijn of haar specifieke kwaliteiten. Graag komen wij met jou in contact voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek staan wij uitgebreid stil bij jouw specifieke behoeften en wensen. Tevens screenen wij jouw CV om nog beter in de arbeidsmarkt voor de dag te komen. Voor meer info, neem contact met ons op

Neem contact met ons op

>>Zorg voor jou

Wij helpen u graag verder

neem contact op