+31 (0)6 2037 1900

Het is altijd lente......

03-10-2016

Het is altijd lente......

Met de steeds ouder wordende bevolking, de relatief oudere actieve tandartsen en haar assistenten, voorzien wij tussen 5 en 15 jaar een massale uitstroom van deze beroepsbevolking. Waar de uitstroom van 45% in 2020 op gaat lopen tot 80% in 2035 kunnen u en ik maar beter zorgen dat wij ons inschrijven bij de jongere tandarts om problemen tegen die tijd te voorkomen.

Met de uitstroom van tandartsassistenten is het iets, maar niet heel veel beter. Wie in deze onzekere tijden op de arbeidsmarkt en de verdere flexibilisering zijn toekomst gewaarborgd wil zien, kan maar beter in de gezondheidszorg werkzaam zijn en zeker ook binnen de Tandheelkunde hoek. Toch een fijne gedachte als je de keuze al gemaakt hebt of deze nog moet maken.

Binnen DetaZorg zijn wij al druk bezig om ons netwerk uit te breiden met gediplomeerd medisch personeel, met name de dokters- en tandartsassistent. Hierin blijft het hollen en zeker niet stilstaan. Ons netwerk blijft zich uitbreiden door onze persoonlijke benadering en het DetaZorg “keurmerk” die onze kandidaat krijgt na succesvolle intake en inschrijving.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen met DetaZorg

>>Het is altijd lente......

Wij helpen u graag verder

neem contact op