+31 (0)6 2037 1900

De speld in de........

12-12-2016

De speld in de........

Soms vraag ik mij af of de toegevoegde waarde van een detacheerder wel bestaat? Ieder medisch specialist heeft immers een netwerk, plaatst zelf een vacature voor een doktersassistent, tandartsassistent of andere professional en klaar! Zo lijkt het althans.

Het schaap met de 5 poten

De opdrachtgever wordt hierin vaak teleurgesteld. Kandidaten zijn er wel, de ideale niet, dan maar second best. Het komt vervolgens regelmatig voor dat opdrachtgever en kandidaat teleurgesteld afscheid van elkaar nemen om wat voor reden dan ook. Dan begint het circus opnieuw......

Werven en selecteren van goede kandidaten is echt een vak. Wij nemen met minder geen genoegen, kennen onze opdrachtgevers en kandidaten. Stellen deze dan ook pas voor als bij ons alle lichten op groen staan. Op deze manier wordt het schaap gevonden en is blijvend succes gegarandeerd. 

Kosten versus baten

Maar wat kost dat wel niet zeg? Ja, aan iedere dienstverlening hangt een prijskaartje. Echter zet deze eens af tegen de inspanning van hierboven. Veel tijd en moeite verspild om het zelf op te lossen, met alle frustratie van dien. Daarnaast is DetaZorg een open en transparante partner, waarbij u direct hoort wat een kandidaat kost en wat DetaZorg hieraan verdient. Wel zo fijn zaken doen, toch?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

>>De speld in de........

Wij helpen u graag verder

neem contact op