+31 (0)6 2037 1900

Kandidaten

DetaZorg helpt graag bij het verder ontwikkelen van jouw talenten en gaat graag met je in gesprek over jouw wensen en toekomstbeeld. Actief meedenken over je carrière, dat is wat je van ons kan verwachten. Of het een tijdelijke bijbaan tijdens je medische studie betreft of een permanente aanstelling voor je droombaan, bij ons ben je aan het juiste adres.

Zo hebben wij al iets betekend voor vele doktersassistenten, triagisten, tandartsassistenten, geneeskundestudenten, praktijkondersteuners, verzorgenden, verpleegkundigen, tandheelkunde studenten, medisch secretaresses, mondhygiënisten en nog veel meer! 

Als student geneeskunde of tandheelkunde kan je aan de slag bij ons. Je werkt als geneeskundestudent bijvoorbeeld bij een huisartsenpraktijk als doktersassistent, in het ziekenhuis als triagist of een andere combinatie. Je werkt op flexibele basis en werkt dus alleen wanneer jij zelf aangeeft dat je beschikbaar bent. Je kan aan de slag in jouw wachttijd, tussen de coschappen door of gedurende jouw bachelor. Als tandheelkunde student kan je aan de slag als tandartsassistent, maar ook andere invullingen zijn mogelijk. 

Neem contact met ons op

>Kandidaten

Wij helpen u graag verder

neem contact op